Opskriften er fra "500 muffins & cupcakes" af Fergal Connolly
til 18 cupcakes
225g usaltet smør
225g sukker
225g hvedemel
2,5 tsk. bagepulver
4 æg
1 tsk vaniljeekstrakt
Kom alle ingredienser i en skål og pisk dem sammen med en elektrisk håndmikser, til dejen er glat og bleg - det tager 2-3 minutter. Fordel dejen i papirformene. Bag kagerne i 20 minutter. Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter. Løft papirformene op af formene og lad dem køle af på en rist.
Tobleronemousse
150g toblerone
2,5 dl fløde
Smelt toblerone og lad den køle lidt af. Pisk fløden og vend toblerone i. Det er rimelig svært at tylle moussen pæn ud, fordi der er knas i tobleronen, så man skal nok bruge en større tyl.
Jeg tror, der var rigelig mousse tilbage, så måske skal opskriften mindskes. Ellers kan man også sagtens spise chokolademoussen, som den er, til dessert.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar